Ved kjøp av et elektrisk kjøretøy er det viktig at man kjenner til de tekniske egenskapene, konstruksjonens kvaliteter og prisen.

 

   
Alke' Elektriske kjøretøy Alke' konvensjonelle kjøretøy

Ved kjøp av et elektrisk kjøretøy er det viktig at man kjenner til de tekniske egenskapene, konstruksjonens kvaliteter og prisen. De elektriske kjøretøyene ATX serie E, profesjonelle elektriske kjøretøy, 100% produsert i Europa, prosjektert for bruk i harde og krevende situasjoner, med lasteegenskaper inntil 1.000Kg og trekkevner inntil 3.000Kg.

 
   
Egenskaper
Beskrivelse
Effekt elektrisk motor 6KW fremmedmagnetisering (17.5KW maksimalverdi), ekstremt kraftige og kan arbeide uten problemer i svært krevende situasjoner.
Maksimal tillatt stigning 30% (35-40% med HP25-kit) blant de aller beste i sin kategori
Kjøretøyets bredde 127 cm
Størrelse lasterom 130-180 cm
Batterilader på kjøretøyet Ja, dette tillater lading med en normal strømkontakt
Mulighet for bruk i terrenget Ja, svært få elektriske kjøretøy brukes i ulent terreng. Strukturen i høyfast stål er den samme som brukes i kjøretøyer 4x4 i serien ATX
 
   
Elektriske Kjøretøy Euro 2008   Elektriske Kjøretøy for Bykjøring
     
Elektriske Kjøretøy Euro 2008   Elektriske Kjøretøy for Bykjøring

 

Alkè elektriske kjøretøyer kombinerer stillhet og null forurensning med en reell arbeidskapasitet. Det er ikke noe tilfeldighet at et økende antall sektorer starter prosedyrer for omstiling av nesten hele deres bilpark til elektriske kjøretøyer av høy kvalitet slik som ATX.
Det er stor forskjell å kunne bevege seg og arbeide uten tids- og områdebegrensning innenfor bebodde strøk, turistbygg, parker eller golfklubber, og i inneområder som sivile eller offentlige flyplasser uten å forstyrre reisende eller operatører som befinner seg i disse områdene.
 
 
special engines AlkeKraftige og robuste: disse elektriske kjøretøyene har motorer med fremmedmagnetisering med maksimalt dreiemoment ved null omdreininger og progressiv fordeling som hindrer skrensing og spinning også på vanskelige underlag (sand, snø og is) og som garanterer start i motbakke uten problem.
Takket være deres spesielle motorer og elektronikk, øker ATX E effekten ved behov fra 6 kW (8CV) nominell til en maksimalverdi på17.5-20kW (24-27CV) for å tillate drift i områder med ujevnt terreng og 30% stigning.
 
 

Autonomien på standard veier er cirka 70 – 90 Km som tilsvarer en hel arbeidsdag også der hvor man trenger å stoppe ofte for laste-losse operasjoner Alle de elektriske kjøretøyene ATX er utstyrt med motorbrems med energigjenvinning som hindrer unødvendig bruk av energi og bremseslitasje. Fullstendig opplading av batterisettet som vanligvis gjøres om natten, utføres ved bruk av en høyfrekvens batterilader som befinner seg i bilen. Dette gjør at man kan koble seg til en hvilken som helst stikkontakt uansett hvor man befinner seg uten at man er avhengig av fast ladested.
 

Spør om pris på de elektriske kjøretøyene:

Zero emissions vehicles ATX330E

ATX Vehicles Catalog

XT Vehicles Catalog

Regenerative braking

Electric UTV - Alke'

electric utv cars- up to 4.500kg towing capacity
- no noise and pollution
- up to 1.630kg loading capacity
- up to 35% slopes
- off-road capabilities
- all about
electric UTV

Waste collection vehicles

waste collection electric vehicles- load volume 2000 Lt.
- no noise and pollution
- up to 30% slopes
- tipping angle of 90°
- all about
waste vehicles

Utility Vehicles

 

4x4 utility vehicles
- up to 1000kg loading capacity
- up to 35% slopes
- perfect for off-road
- all about
utility vehicles

Go to top